BEATS&BRUNCH i mars

De fire første søndagene i mars inviterer vi til brunsj på Theatercaféen. Vi gleder oss til ny runde med populære BEATS&BRUNCH. Sikre deg bord i dag!

Oppskriften er den samme som alltid; en herlig miks av deilige rytmer fra kjente DJs, byens beste Eggs Benedict, avokadotoast, søte fristelser og champagnecocktails. Kom deg opp, kom deg ut, ta med deg noen venner og stikk innom en gang mellom klokken 13 og 17.

Våre dyktige kokker har laget flere nye fristende brunsjretter slik som «THE BEYOND BURGER» og kylling yakitori. Ta en titt på brunchmenyen her

Søndag 03.03: Q&I
Søndag 10.03: AlsoKnownAs (AKA)
Søndag 17.03: Andreas Øverland
Søndag 24.03: Filip Kollsete (Loveless)

Følg med på vårt Facebook-event her. Gleder oss til å se deg ♥

Q&I - søndag 3. mars

Q&I kom inn som et friskt pust på DJ-scenen i 2017 og har allerede klart å fylle dansegulvet på klubber som Blå, Stratos, Rockefeller og Parkteatret, samt festivaler som H&M Loves Music, Slottsfjell og Øya. Q&I har tatt Oslo med storm med sin orginale stil og sitt spot-on musikkutvalg. Den dynamiske duoen holder seg som regel til sjangerne de liker best som R&B, Hip Hop, Pop, elektronisk dansemusikk - og spiller en fin kombinasjon av gamle juveler og nye perler. De legger heller ikke skjul på at de også sverger til en god dose "guilty pleasures” - til publikums store begeistring. Sabrina får dessverre ikke vært med, så Ida tar med seg Royane til Theatercaféen, som er duoen sin trofaste sidekick når de opptrer.

AlsoKnownAs (AKA) - søndag 10. mars

Also Known As er et multi disiplinert kreativt studio og klesmerke basert i Oslo. De spesialiserer seg på prosjekter innenfor musikk, film, foto, grafisk design, kultur og mote. På BEATS&BRUNCH spiller de musikk fra flere sjangere, i likhet med den store variasjonen i prosjekter de gjør. Dette blir noe for alle! 

ANDREAS ØVERLAND - søndag 17. mars

Andreas Øverland har de siste årene laget full fest og hektiske dansegulv på klubber i hele landet. I tillegg til å kjøre klubbkvelder fulle av deilig, britisk klubbmusikk er han halvparten av produsentduoen 565 som blant annet står bak alt fra Lars Vaular-låter til en rekke remixer og bootlegs. Verdt å merke seg: Andreas opererer med Craig David-garanti.

FILIP KOLLSETE - søndag 24. mars

Filip Kollsete startet som en tredjedel av produsenttrioen Tailors, som ble kjent for å bringe mer moderne produksjoner til norsk urban musikk. Han tok også del i oppstartsfasen til blant annet Arif, A-laget og Kaveh, samt gjort musikk for Lido. Sammen med Erik Tillerli utgjorde han frem til i fjor også produsentduoen Loveless, og deres musikk gav dem oppmerksomhet internasjonalt, med blant annet “Record of the Week” på radiostasjonen BBC 1Xtra.

Gjennom årene har han rukket å produsere en rekke kritikerroste låter for noen av de største navnene innenfor den norske urbane musikkscenen, noe som har endt med flere gull- og platinatrofeer. Sist med prosjektet Unge Ferrari sitt debutalbum, som toppet topplistene i slutten av 2018. Han har og vunnet to Spellemann og blitt nominert syv ganger, sammen med Arif, Unge Ferrari og Lars Vaular. I tillegg ble han sammen med Store P nominert for årets låt på P3 Gull i 2014.

I tillegg til å være musikkprodusent, er han DJ under et av Oslo sine mest populære klubbkonsept «Klubb Loveless».

Theatercafeen Leading Hotels