BEATS&BRUNCH - SØNDAGER I MARS

Tre søndager i mars (3, 10. og 17) kjører vi ny runde med Beats&Brunch på Theatercaféen. 
Her får du deilige brunsjretter, herlige cocktails og beats fra noen av Oslos beste DJs.
Why wait? Book bord allerede nå! 

Vi kjører samme oppskrift som alltid; en herlig miks av deilige rytmer fra kjente DJs, byens beste Eggs Benedict, avokadotoast, søte fristelser og cocktails. Kom deg opp, kom deg ut, ta med deg noen venner og stikk innom Theatercaféen en gang mellom klokken 13 og 17. 

For booking klikk her eller send oss en mail: bord@theatercafeen.no Vi sees!

Litt om Dj'ene: 
 

Astroblonde – 3. mars 

Astroblonde kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett. Hun har spilt på alt fra de beste nattklubbene i Skandinavia til Design Week i Milano, private events i Frankrike, mote-events i Norge som Oslo Runway, Årets Stylista og ELLE, nattklubber som Blå, Parkteatret, Rockefeller og HYSJ - samt festivaler som Slottsfjell, Øya, PRIDE, H&M Loves Music og Palmesus. Hun er også resident DJ og 50% av HYSJ, et av Norges mest populære klubbkonsepter. ASTROBLONDE er på toppen av listen som en av de mest etterspurte DJ’ene i Norge, og hun har bygget seg opp en solid følgerbase gjennom hennes hundrevis av spillejobber over hele Norden og i Europa de 4 siste årene.

DJ Soulshock – 10. mars 

Oslo-baserte DJ SOULSHOCK er en av Skandinavias mest anerkjente DJer, og har i over 20 år levert kvalitetsmusikk til folket verden rundt. Tidligere Karpe-DJ og NRK P3-programleder, han har spilt på en av JAY Z sine private fester og delt scene med kjente artister som: Busta Rhymes, Madcon, Snoop Dogg, Tinie Tempah og mange flere. Utenom å ha drevet flere prisvinnende klubbnetter og produsert hundrevis av remixer, edits og mixtapes har han også assistert flere lokale og verdenskjente merker og selskaper med musikalsk ekspertise: Adidas, Nike, Elle, Warner Music Group og EMI Records for å nevne noen få. En cocktail av kulturelle og musikalske innflytelser er roten til DJ SOULSHOCKs fargerike lydbilde. Forvent good vibes i form av en eklektisk blanding av sjangere som R&B, hip-hop, afrobeats, reggaeton, dancehall, 90’s, 00’s, house, funk carioca, klubb klassikere og hans egne bassfylte remixer!
 

DJ Proxie – 17. mars 

DJ Proxie er en DJ, produsent og låtskriver, med utdanning innen musikkteknologi fra University of Hertfordshire, England. Proxie har spilt på en rekke klubber, barer, restauranter, private fester, moteshow, bryllup, festivaler og mer, både i Norge og i Europa. Hun har et stort musikkbibliotek som dekker det meste fra tidløse 80-90-talls hits, behagelige lounge beats til fete klubb-bangers og skreddersyr musikken for hver spillejobb. Proxie startet sin DJ-karriere i 2016 som en del av den populære DJ-duoen Seaweed Girls. 
 

Theatercafeen Leading Hotels