BEATS&BRUNCH OKTOBER & DESEMBER 2023

Fire søndager i oktober (1, 8, 15. og 22) og søndager i desember (3, 10. og 17) kjører vi ny runde Beats & Brunch på Theatercaféen. Her får du deilige brunsjretter, herlige cocktails og beats fra noen av Oslos beste DJs. Why wait? Book bord allerede nå! 

Vi kjører samme oppskrift som alltid; en herlig miks av deilige rytmer fra kjente DJs, byens beste Eggs Benedict, avokadotoast, søte fristelser og cocktails. Kom deg opp, kom deg ut, ta med deg noen venner og stikk innom Theatercafèen en gang mellom klokken 13 og 17. 

For booking klikk her eller send oss en mail: bord@theatercafeen.no Vi sees! 


Litt om Djene: 
 

GILLA – 1. oktober

Gilla er en Oslo-basert DJ født på Filippinene og oppvokst i Larvik. Med over 14 års erfaring som DJ har han bygget seg opp et betydelig rykte for å levere fremragende DJ-sett karakterisert av en «sexy, goodfeel vibe». Gilla er en tilpasningsdyktig DJ som utøver jobben med førsteklasses miksing og riktig låtvalg. Hans musikkprofil består av et dynamisk sjangerbilde: Rnb, Hiphop, Edits, Afrobeat, Amapiano, House & Nudisco. Gilla spiller til vanlig på steder som Skobutikken, AngstBar, Louise, OsloStreetfood og Hammerhai Bar og har spilt på festivaler som Stavernfestivalen og Kadetten. Han har også varmet opp for artister som Klovner i Kamp! 

Astroblonde – 8. oktober

Astroblonde kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett. Hun har spilt på alt fra de beste nattklubbene i Skandinavia til Design Week i Milano, private events i Frankrike, mote-events i Norge som Oslo Runway, Årets Stylista og ELLE, nattklubber som Blå, Parkteatret, Rockefeller og HYSJ - samt festivaler som Slottsfjell, Øya, PRIDE, H&M Loves Music og Palmesus. Hun er også resident DJ og 50% av HYSJ, et av Norges mest populære klubbkonsepter. ASTROBLONDE er på toppen av listen som en av de mest etterspurte DJ’ene i Norge, og hun har bygget seg opp en solid følgerbase gjennom hennes hundrevis av spillejobber over hele Norden og i Europa de 4 siste årene.

Ida Dillan – 15. oktober

Ida Dillan er en DJ, produsent og vokalist med lang fartstid i klubb- og eventbransjen. I en årrekke har hun frekventert klubber, eventer og fester, og har blant annet spilt for kronprinsen, på et flertall moteshow for blant annet BikBok og Carlings, og sørget for stemningen under åpningen av Lyko sin flagship store i Oslo.
Karrieren hennes startet hun på internett som musikkblogger, og har gjestet alt fra klubber i Praha, til sommerlige events og afterparties på takterrasser. Ida liker å krydre klassiske hits med elementer fra bass- og rytme tunge sjangre og fokuserer på å skreddersy musikken etter arrangementet og publikummet hun opptrer for. Du er garantert god energi, med smittende og dansbar musikk.

DJ Soulshock – 22. oktober 

Oslo-baserte DJ SOULSHOCK er en av Skandinavias mest anerkjente DJer, og har i over 20 år levert kvalitetsmusikk til folket verden rundt. Tidligere Karpe-DJ og NRK P3-programleder, han har spilt på en av JAY Z sine private fester og delt scene med kjente artister som: Busta Rhymes, Madcon, Snoop Dogg, Tinie Tempah og mange flere. Utenom å ha drevet flere prisvinnende klubbnetter og produsert hundrevis av remixer, edits og mixtapes har han også assistert flere lokale og verdenskjente merker og selskaper med musikalsk ekspertise: Adidas, Nike, Elle, Warner Music Group og EMI Records for å nevne noen få. En cocktail av kulturelle og musikalske innflytelser er roten til DJ SOULSHOCKs fargerike lydbilde. Forvent good vibes i form av en eklektisk blanding av sjangere som R&B, hip-hop, afrobeats, reggaeton, dancehall, 90’s, 00’s, house, funk carioca, klubb klassikere og hans egne bassfylte remixer!

 

...Stay tuned for hvilke DJ's som spiller i desember!

 

Theatercafeen Leading Hotels