BEATS&BRUNCH tilbake i mars

Tusen takk til alle gjester og DJs for herlig stemning på BEATS&BRUNCH i oktober og for en fantastisk avslutning med KLUBB LOLLIPOP. Vi gleder oss til å gjøre det hele igjen og satser på fullt hus fire søndager i mars også. Sikre deg bord i dag!

Oppskriften er den samme som alltid; en herlig miks av deilige rytmer fra kjente DJs, byens beste Eggs Benedict, avokadotoast, søte fristelser og champagnecocktails. Kom deg opp, kom deg ut, ta med deg noen venner og stikk innom en gang mellom klokken 13 og 17.

Søndag 03.03
Søndag 10.03
Søndag 17.03
Søndag 24.03 

Gleder oss til å se deg ♥

Fra forrige BEATS&BRUNCH i oktober: 
Søndag 07.10: Q&I
Søndag 14.10: Call, Don't Text
Søndag 21.10: Sidesprang
Søndag 28.10: Klubb Lollipop

Q&I - søndag 7. oktober

Q&I kom inn som et friskt pust på DJ-scenen i 2017 og har allerede klart å fylle dansegulvet på klubber som Blå, Stratos, Rockefeller og Parkteatret, samt festivaler som H&M Loves Music, Slottsfjell og Øya. Q&I har tatt Oslo med storm med sin orginale stil og sitt spot-on musikkutvalg. Den dynamiske duoen holder seg som regel til sjangerne de liker best som R&B, Hip Hop, Pop, elektronisk dansemusikk - og spiller en fin kombinasjon av gamle juveler og nye perler. De legger heller ikke skjul på at de også sverger til en god dose "guilty pleasures” - til publikums store begeistring. Sabrina er å finne bak spakene i Bali i høst, så denne gangen tar Ida med seg Royane til Theatercaféen, som er duoen sin trofaste sidekick når de opptrer.

CALL, DON'T TEXT - søndag 14. oktober

CALL DON'T TEXT har med sitt multifunksjonelle livsstil-brand satt seg det gjeve målet å servere kremen av musikk på klubbscener i Oslo. Musikken strekker seg fra remikser av Craig Davids 2000-tallsklassiker «7 days» og UK underground grime til Drakes dancehall-tributes. Call, Don’t Text er ikke bare sexy R&B og dansebare beats, men en arena for kreative sjeler.

Sidesprang - søndag 21. oktober

Trønderske Alexander Nerayo og Eirik Tillerli har satt fyr på dansegulv rundt om i Norge i snart et helt tiår! På klubbkonseptet “Sidesprang” dyrker de sin felles kjærlighet for alt fra RnB til britisk klubbkultur og blander det beste fra alle sjangrene de har forelsket seg i opp igjennom årene. Deres teft for å få folk på dansegulvet har resultert i faste, suksessfulle Sidesprang-kvelder på Blå i Oslo.

Alexander og Eirik har vunnet "Årets Klubb"-prisen av Natt & Dag to ganger i Trondheim for deres tidligere klubbkonsept RAW JUICE - samt spilt rundt om i hele Norge og en rekke ganger i utlandet. Nå for tiden produserer de begge musikk i hovedstaden; Alexander som YOURFR1END og Eirik bl.a i duoen Loveless (Nora Collective) og for en rekke norske artister.

KLUBB LOLLIPOP - søndag 28. oktober

KLUBB LOLLIPOP er et konsept startet av Monica Johansen (Minnie - Oh) og Marianne Theodorsen. Siden starten i 2012 har de rukket å bli en ettertraktet DJ-duo, og har en lang rekke spillejobber bak seg med kunder som Øyanatt, Slottsfjell, MGP, TV2, ELLE, Costume Awards, bryllupet til Jenny og Fingern - og mange fler. Når KLUBB LOLLIPOP spilleropp til dans er alt lov! Skamløse hits og låter som får deg i stemning.

Theatercafeen Leading Hotels