"Takeover" på kjøkkenet

Fra torsdag 19. oktober har vi gleden av å ønske den internasjonale stjernekokken, Øyvind Næsheim, velkommen til oss på Theatercaféen. Han skal rett og slett ta over styringen på kjøkkenet i helgen og introdusere en helt spesielle meny for våre gjester.

Øyvind Næsheim har lang fartstid fra den kjente japanske restaurantkjeden Nobu. Etter noen år i London, ble han kjøkkensjef for Nobu restaurantene i Hong Kong, Beijing og Hawaii. Etter 12 år i utlandet, kom han hjem til Stavanger og etablerte den moderne japanske restauranten KITA. I dag jobber han med Alex Sushi-gruppen. Han har også sitt eget brand der han promoterer japanske smaker i kombinasjon med nordiske råvarer gjennom events og foredrag. 

Øyvinds matfilosofi er "å bruke ferske råvarer og vise frem mangfold i havet og på land - samt la smaken på råvaren fremheves og harmonere i rettene". Ikke gå glipp av en unik mulighet til å smake Øyvinds matkunst på Theatercaféen.

I tillegg til vår vanlige á la carte meny, serverer vi Øyvind's spennende smaker fra lunsj torsdag 19. oktober til og med middag lørdag 21. oktober. Fra søndag 22. oktober serverer vi de mest populære rettene som ukens meny.  

Sikre deg bord, book her.
Hold deg oppdatert på vår Facebook side

Theatercafeen Leading Hotels