Meny

Kjøkkensjef Stig Drageide og hans dyktige kokker tilbereder maten med sesongens beste råvarer og inspirasjonen kommer først og fremst fra det europeiske kjøkken.

Julemenyen 2017

Vi gleder oss til å servere sultne og festglade gjester vår herlig julemeny frem til 23. desember. Her finner du de kjente julerettene samt noen nye smaker og sammensetninger. Det er bare å glede seg!

Lunsj 
Bordsetting 1 fra kl. 11.00 - 13.00
Bordsetting 2 fra kl. 13.30 - 16.00

Middag
Bordsetting 1 fra kl. 16.30 - 19.30
Bordsetting 2 fra kl. 20.00 og utover

Caviarmeny

Nytt av året er vår helt spesielle Caviarmeny. Vi siterer Henry Kissinger: "I’d do anything for caviar and probably did."

Carelian Caviar ble grunnlagt i 2005 i Finland og utvikler økologisk oppdrettscaviar i lukkede innendørsbasseng av Sibirsk stør. Carelian Caviar er den første produsenten som ble godkjent av den internasjonale restaurant organisasjonen SRA for bærekraftig utvikling av mat, og er også CITES sertifisert.

Velkommen til bords!

Theatercafeen Leading Hotels