Meny

Kjøkkensjef Stig Drageide og hans dyktige kokker tilbereder maten med sesongens beste råvarer og inspirasjonen kommer først og fremst fra det europeiske kjøkken.

Afternoon Tea 

Vi serverer Afternoon Tea tirsdag-fredag fra kl. 15 - 18. På lørdager har vi to bordsettinger; kl. 13.30 - 15.45 og 16.00 - 18.00. Dette må forhåndsbestilles minimum 24 timer før på epost eller telefon 22 82 40 50. Bestillinger til lørdag må være mottatt senest kl. 15.00 fredagen før. Les mer om vår populære Afternoon Tea her. Vi serverer ikke Afternoon Tea i november og desember eller de søndagene vi har BEATS&BRUNCH i mars og oktober. 

Chef's Menu

I tillegg til vår á la carte meny, har Stig Drageide og hans kreative team utarbeidet en 3-retters spesialmeny som byttes ut med jevne mellomrom. Du kan velge mellom en, to eller tre retter. De har også satt sammen en vinmeny som passer godt til de forskjellige rettene. Spør din servitør om å få se vår Chef's Menu.

BEATS&BRUNCH 

Søndager i mars og oktober inviterer vi til BEATS&BRUNCH fra kl. 13 - 17. Her får du servert deilige brunsjretter, herlige cocktails og beats fra noen av byens beste DJs. 

Velkommen til bords!

Theatercafeen Leading Hotels