Meny

Kjøkkensjef Stig Drageide og hans dyktige kokker tilbereder maten med sesongens beste råvarer og inspirasjonen kommer først og fremst fra det europeiske kjøkken.

Valentinesmeny

Onsdag 14. februar feirer vi alle hjerters dag med en fantastisk Valentinesmeny og herlige toner fra Espen og hans band. Les mer om Valentinesmiddagen her

Chef's Menu

I tillegg til vår á la carte meny, har Stig Drageide og hans kreative team utarbeidet en 3-retters spesialmeny som byttes ut med jevne mellomrom. Du kan velge mellom en, to eller tre retter. De har også satt sammen en vinmeny som passer godt til de forskjellige rettene. Hold deg oppdatert på vår Chef's Menu her.

Afternoon Tea

Velkommen til til en hyggelig opplevelse med venner, familie eller kjæreste. Afternoon Tea serveres hver dag, men må forhåndsbestilles minimum 24 timer før på epost eller telefon 22 82 40 50. 

Du får servert: 
Et utvalg av smørbrød
Scones, jordbærsyltetøy, «Clotted Cream»
Hjemmelaget Petit Four
kr 295,- per person

Med et glass husets Champagne
kr 395,- per person

Velkommen til bords!

Theatercafeen Leading Hotels